Ervaringen opdrachtgevers

Coaching en teamcoaching
“Caroline Wiebenga staat op een prettige manier stevig in haar schoenen, hierdoor kan ze bruggen slaan in teamcoaching tussen bijvoorbeeld zoekende leidinggevenden en directieve medewerkers. Ze kiest geen partij, maar zegt wel wat ze ziet en wat haar opvalt en is niet bang om een conflict te benoemen. Daarbij zorgt ze dat zaken afgerond zijn voordat mensen de deur uit lopen. Ook in een-op-een coaching is ze sterk. Op een prettige manier blijft ze vasthouden, totdat de werkelijke (beweeg)redenen op tafel liggen. Hierdoor kan er echt geleerd worden.”
Ruud Oosterhof – Gemeente Amstelveen

“Afgelopen periode heb ik een coachingstraject gevolgd bij Caroline, een warme persoonlijkheid wat ik als zeer prettig heb ervaren. Soms weet je zelf even niet meer hoe je weer op je pad moet komen, om in balans te kunnen blijven. In mijn geval ging het om ‘geven en ontvangen’. Ze liet mij, door verschillende vormen aan te rijken, zien en voelen wat er nou precies in je gebeurt en wat daar de effecten van zijn op je omgeving. Deze bewustmaking heeft me zoveel inzicht gegeven in mezelf, daar zal ik de rest van mijn leven profijt van hebben! Wat ik het mooie bij Caroline vind is dat ze zichzelf blijft, ook haar kwetsbaarheid laat zien en heel goed kan invoelen wat nodig is. Dat is een absolute kracht. Hierin is ze gepast en geeft ze je alle ruimte om zelf te voelen en te ontdekken. Geen sessie was hetzelfde en de variatie in prikkelingen was groot, zowel visueel, cognitief als gevoelsmatig..Soms best spannend (uit je comfortzone), maar Caroline geeft je dat gevoel van vertrouwen zodat je durft verder te gaan. En dat heeft mij mooie inzichten gegeven! Ik dank je hartelijk.”
Mirjam Bakker- particuliere klant

“Een coach die met beide benen op de grond staat. Iemand die begrijpt waar mensen mee worstelen. Een persoon die met humor mensen kan raken waardoor ze zelf in actie komen. Professioneel en recht door zee. Zacht in de relatie maar stevig op de inhoud. Typisch Caroline.”
Ruud Ruiter – Directeur fond® strategie – organisatie – opleiding

Training
Reacties van diverse klanten – anoniem
“Bij vorige trainingen keek ik vaak de klok vooruit. Bij deze training was de tijd bijna te kort. Zelden een warmere, meer betrokken trainer tegengekomen. Het contact was ECHT.”

“In relatief korte tijd veel geleerd. De sfeer was fijn en veilig. Goed toepasbaar in de praktijk.”

“Na de derde bijeenkomst had ik het gevoel er echt in te komen en de vertaalslag naar de praktijksituatie te kunnen maken. Mijns inziens zijn we (ben ik dus) “net begonnen” en is de training te kort. Graag een vervolg en dan met meer bijeenkomsten.”
“Hele prettige manier van leren. Fijn ook (en knap!) dat de training ‘op maat’, is gegeven.”