Over Caroline en CPI

Sinds 2008 is mijn coachpraktijk gevestigd in Almere. Ik beschik over een eigen coachplek. Een plek waar deelnemers en coachees in alle rust kunnen landen en werken aan wat op dat moment het meest belangrijk is.

Ik kom uit Utrecht en ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Na een aantal jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt ben ik het onderwijs in gegaan, als docent Verpleegkunde in het mbo en docent Coaching in het hbo. In een andere rol ben ik nu nog steeds sterk verbonden met het onderwijs en de zorg. Hier komen mijn meeste klanten vandaan. En hier ligt ook mijn passie. Overtuigd ben ik van het idee dat onderwijs een wezenlijke rol speelt in het vergroten van het zelfbewustzijn van de maatschappij en daarmee in het creëren van een mooiere wereld.

Om mijn eigen leerproces als coach zoveel mogelijk te optimaliseren volg ik ieder jaar een verdiepingsopleiding en ben ik lid van de NOBCO intervisiegroep Diemen-Almere. Ik werk samen met mensen die verbonden zijn aan de NOBCO en/of de Ethische commissie van Phoenix-opleidingen te Utrecht. Vakmensen met wie ik kan sparren en op wie ik kan bouwen.

praktijk_siteVerder schrijf ik boeken voor docenten en leerlingen over loopbaanleren in het onderwijs, in opdracht van een educatieve uitgeverij. Nog nieuwsgieriger geworden? Kijk dan verder op LinkedIn of bel mij op 06-12217029 voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Met warme groet,
Caroline Wiebenga-Brouwer